Петият в листата - Георги Джендов е  оставил успешната си

...
Петият в листата - Георги Джендов е  оставил успешната си
Коментари Харесай

Станислав Стоянов: Нужни са активни личности с позиция в Европейския парламент

Петият в листата - Георги Джендов е  оставил сполучливата си кариера в Германия и се прибирал в България, занимава се със земеделие.

Множество въпроси от жители бяха заложени на отворена среща с лидера на листата на " Възраждане " за евродепутати Станислав Стоянов, Георги Джендов, който е пети в листа, както и лидерът на “Възраждане ”  за област Силистра, за народен парламент -  Маргарита Генчева.

Силистренци живо се интересуваха от даването на оръжия за Украйна, приходите и възходящата безработица в района, неналичието на вероятности пред младежите, миграцията и доста други.

Станислав Стоянов се спря в детайли на целите на " Възраждане " и главните задания, които стоят пред бъдещите ни представители в Европейския парламент.

Той показа,  че посредством работата си бъдещите евродепутати от " Възраждане " ще трансформират схващането, че в Европарламента (ЕП) отиват хора единствено, с цел да вземат огромни заплати и чинно да натискат копчето за гласоподаване.

„ Нужни са дейни персони с позиция  в Екологичен потенциал  и България, които освен имат какво да кажат, само че и не ги е боязън да го кажат, тъй като за жалост сега страната ни е безмълвен реализатор на нарежданията, идващи от Брюксел или от Вашингтон. “, сподели Станислав Стоянов пред събралите се в залата гласоподаватели.

По думите му, с изключение на войната в Украйна, пред Екологичен потенциал стоят за решение и други значими проблеми, като зелената договорка, проблематичната и недомислена еврозона, икономическата криза, незаконната емиграция и други

Георги Джендов, който неотдавна се завърна да живее в България,  след като остави сполучливата си кариера в Германия, показа персоналния си опит от престоя си там.

Той описа от първо лице по какъв начин даже най-голямата стопанска система от страните в Евросъюза – немската, също понася негативи от еврото и по какъв начин огромна част от немците изпитват носталгия към националната си валута – немската марка.

" Животът на хората там е обзет от медиатори, което, макар, че се показва за „ облекчение “, на процедура ги слага според и надзор. Усещането за липса на независимост е навсякъде. ", разяснява Джендов.

Той показа персоналните си претекстове да зареже положителната кариера и да се прибере, дружно със брачната половинка и децата си. В България се занимава със земеделие и макар, че му е доста по-трудно, намира повече смисъл.

" Защото в нашето общество към момента сме запазили полезностите и морала, които, би трябвало да създадем всичко допустимо да съхраним и предадем на нашите деца. ", сподели Джендов.



Кандидатът за депутат и лидер на листата за Силистра Маргарита Генчева обърна внимание на това какъв брой е значимо да се гласоподава.

" Трябва да създадем всичко по силите си да убеждаваме нашите близки и познати да излязат и да гласоподават, тъй като единствено по този начин може да бъде преборен купеният и следеният избор, от който Силистра и региона страдат извънредно доста.

Социологическите организации ни отреждат второ място, само че то не е даденост. Напротив. Ние би трябвало да си го извоюваме и да го защитим, тъй като против нас е цялата следена от партиите на сглобката машина. Срещу нас са и партиите, които са основани, с цел да заблудят гласоподавателя, че са като " Възраждане ", основани за да подведат повече хора, да лишават от гласоподавателите на “Възраждане ”, на които да предложат още от същото. На процедура тези партии са отровни гъби двойници, които обслужват статуквото..

В тази неравна борба, ние разчитаме единствено на хората, на нашите гласоподаватели и по тази причина държим извънредно доста на персоналния контакт с тях. Вярваме, че има задоволителна сериозна маса от осъзнати хора, които виждат какво се случва, правят оценка вярно и сериозно събитията и на 09.06. ще създадат верния избор. Ще гласоподават за българско държавно управление, а не за евроатлантическо. ", сподели Генчева. Кандидатите за народни представители и евродепутати обиколиха и централната част на града, като доста хора се стопираха да поговорят с тях.

" Възраждане " е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР